Solist – muzică live / formație București

Muzică live, solist muzica ușoară, solist muzică populară, atmosfera veselă, interactivitate, personalizare, aparatură top sunt doar căteva beneficii pe care le puteți obține dacă alegeți servicii din oferta noastră.

Echipa de DJ profesioniști este pregătită pentru a satisface toate gusturile muzicale indiferent de vârsta, clasa socială, educația, nivelul cultural, preferințele muzicale ale invitaților dumneavoastră.

Dacă sunteți în căutarea unui DJ pentru nuntă, botez, cununie, onomastică, karaoke, petreceri private sau corporate/business vă invităm să ne sunați și să va consultați cu noi. Va oferim soluții pentru petreceri de neuitat, asigurăm și aparatură profesională, mașini de fum și lumini.

Ofertă programe DJ și soliști București

In continuare vă prezentăm câțiva soliști / cântăreți / formații din portofoliul actual (lista este actualizată frecvent). Pentru o ofertă mai bogată vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim anticipat.


Letiția Boroi

Letița Boroi este o cântăreață cu foarte multe aptitudini așa încât poate să susțină recitaluri care vă pot impresiona cu ușurință prin o vocea sa.

Muzica populară nu mai are secrete pentru ca ea este o perfecționistă și o mare pasionată de autenticitate românească.

Fiecare reprezentație este ca o lucrare artistică pusă în scenă cu multă atenție și plăcere care se transmite cu ușurință auditoriului.

Excelenta prezență scenică și buna dispoziție ajută la alcătuirea unui artist complet care reușește de fiecare dată să transforme timpul în amintiri de neuitat și momente care marchează plăcut aventura cotidiană a fiecăruia.

  • programe populare
  • cântece din diverse regiuni
  • muzică de joc și voie bună
  • muzică tradițională (folclorică)
  • hore
  • sârbe
  • diverse jocuri populare

Prețuri pachete solist muzică populară Letiția Boroi

Pachet solist botez muzică populară

1500 lei

  • Durata programului este de 45 de minute

Pachet solist nuntă muzică populară

2000 lei

  • Durata programului este de 45 de minute

Pachete combinate DJ + Solist

Iată câteva combinații de pachete pentru a vă putea face o idee despre oferta noastră dar dacă evenimentul dumeavoastră necesită alte configurații contactați-ne.

DJ plus un Solist Botez Muzică populară Letiția Boroi

4500 lei

DJ plus un Solist Nuntă Muzică populară Letiția Boroi

5000 lei

DJ plus solist muzică ușoară și solist muzică populară pentru nuntă

6500 lei

DJ plus solist muzică ușoară și solist muzică populară plus pachet fotograf și video pentru nuntă

9000 lei

Pentru alte configurații și alte opțiuni nu ezitați să ne contactați prin telefon, whatsapp sau prin intermediul site-ului.

Exit mobile version