Muzică live, solist muzica ușoară, solist muzică populară, atmosfera veselă, interactivitate, personalizare, aparatură top sunt doar căteva beneficii pe care le puteți obține dacă alegeți oferta noastră. Echipa de DJ profesioniști este pregatită pentru a satisface toate gusturile muzicale indiferent de varsta sau clasa socială a invitaților dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea unui DJ pentru nuntă, botez, cununie, onomastică, karaoke, petreceri private sau corporate/business vă invităm să ne sunați și să va consultați cu noi. Va oferim soluții pentru petreceri de neuitat, asigurăm și aparatură profesională, mașini de fum și lumini.

Video Oferta Solisti

  Vizionare

Ofertă programe DJ și soliști

In continuare vă prezentăm cațiva din protofoliul actual de soliști (lista este actualizată frecvent). Pentru mai o ofertă mai bogată vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim.

Luciana Ștefan


coveruri hit-uri internationale

 

Luciana Ştefan este cântăreţă şi model pin-up, născută în Bucureşti. Pasiunea sa pentru muzică o are din totdeauna. A crescut ascultând muzica lui Michael Jackson, iar în liceu a început să o asculte pe Celine Dion, o mare inspiraţie pentru Luciana. După trei încercări nefavorabile la audţiile naţionale, în anul 2015 a avut şansa să partcipe la Vocea României cu piesa “Trouble with my baby”de Paloma Faith (pe care o puteţi asculta mai jos).
Cu peste 300 de eveniment la activ, repertoriul său conţine peste 100 de piese internaţionale şi româneşti din genuri precum pop, jazz, blues, soul şi rock n roll.
De asemenea se poate concepe şi un program de cafe-concert pentru primirea invitaţiilor dumneavoastră.


Luciana Stefan-Trouble with my baby (Vocea Romaniei)

Luciana Stefan-Vreau sarutarea ta (Bucuresti 2017)

Luciana Stefan – Mercy (Dambovita 2017)

Luciana Stefan-Natural Woman (Ploiesti 2016)